Szaszłyk po szlachecku z polędwiczki wieprzowej, z wędzonymi śliwkami i winnym sosem, podany z pieczonym jabłkiem i chrzanem
Prosię po polsku nadziewane polędwiczkami wieprzowymi w sosie chrzanowym, podane z pęczakiem z cebulką, pieczonym jabłkiem i brusznicą
Polędwica wołowa z sosem kaparowo – rozmarynowym na oliwie, podana z grillowaną cukinią
Comber jagnięcy z kością (3 szt.) marynowany w jarzynach i rozmarynie, podany na pieczonych burakach
Kotleciki cielęce z kością marynowane w ziołach, podane z leśnymi kurkami w sosie śmietankowym i grillowaną cukinią
Filet z kaczki z jabłkami w majeranku, podany z brusznicą i czerwoną kapustą z rodzynkami na winie
Golonka z rusztu pieczona w ziołach i piwie wedle wagi, podana z musztardą, domowym chrzanem i ogórkiem kiszonym; do golonki polecamy kufel piwa
Górski pstrąg „po pastersku” (bez ości) marynowany w ziołach, pieczony w ogniu na ruszcie, podany z chrzanem, pieczonym jabłkiem z brusznicą, wedle wagi
Filet z sandacza sprawiony na maśle, podany z sałatą z sosem vineagrette, szpinakiem i ziemniakami z grilla z masłem i tymiankiem
Dania z grilla podawane są z grillowanymi ziemniakami z masłem i koperkiem.
Strona wykorzystuje pliki cookies:
Pomagają nam one w lepszym dostosowaniu naszej witryny do Twoich potrzeb i preferencji. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies znajdują się w Polityce prywatności.