Opinie

Opinia

Jestem zachwycona caloscia. Jedzenie przepyszne, potrawy byly przygotowane ze szczegolna starannoscia i kazdy szczegol pasowal do siebie. Komnata Burgrabiego byla przyozdobiona w piekne i pachnace bukiety kwiatow. Wystruj ze smakiem oddawal powage okolicznosci. Przemila i profesjonalna obsluga.Kelnerzy Kuba i Lubomira - brawo!!! A Pani manager sprawila wszystkim mila niespodzianke w postaci skrzypaczki, ktora zagrala gosciom az 3 utwory. Dziekuje za wszystko i polecam.

Darikow
Opinia

Byliśmy z mężem w restauracji po raz pierwszy z okazji rocznicy ślubu. Postanowiliśmy wybrać właśnie ją za duży wybór mięs i polskich dań, nie zawiedliśmy się. Zaczęliśmy od przystawek, potem dania główne, ja kaczka, mąż dzik. Wszystko było przepyszne. Dodatkowo kelnerka Julia obsługująca nas była niezwyklwe profesjonalna i miła. Poleciła nam pyszne polskie wino, szok jak bardzo nam smakowało. Polecam i na pewno wrócimy.

urszulaopolska1
Opinia

Jedzenie przepyszne! Wędzone ryby, pierogi z różnymi farszami - "niebo w gębie" i do tego ślicznie podane. Bardzo klimatyczne wnętrze - 3 poziomy: stoliki na zewnątrz, dziedziniec i salki w piwnicy. W upalne dni polecam piwnicę. Stoliki różnej wielkości - nas było 9 osób i siedzieliśmy razem. Obsługa na wysokim poziomie, bardzo pomocna ale nie narzucająca się. Ceny raczej z tych wysokich - ale warto. Położenie blisko rynku ale nie ma takich tłumów.

Anna M.
Opinia

Piekne miejsce, uprzejma obsluga, wspaniale jedzenie. Zdecydowalismy sie na menu testowe - cudowne doswiadczenie jedzenie pyszne bardzo dobrze zrobione i uzupelniajace sie. Polecam.

Zuza
Opinia

Po wizycie w Balatonie wszedłem obok do Pod Aniołami. Zamówione były pierogi ruskie i żurek staropolski. Pierogi dobre choć ciasto nie jest tradycyjne pierogowe. Farsz dobry. Żurek zabielany podany z jajkiem przepiórczym. W smaku bardzo dobry. Jedynie mogło by go być więcej. Ogólnie ok, choć nie jest tanio. Taki zestaw kosztuje 46 zł. Obsługa miła.

Piotr
Opinia

Wspaniały wystrój wnętrza i mnogość ozdób i rekwizytów sprawiają że czuliśmy sie jak w prawdziwej starodawnej restauracji. Brawo dla szefa kuchni który wykonał masę dobrej roboty i przygotował przepiękne słoje z przetworami, piklami i nalewkami. Jestem pod ogromnym wrażeniem pracowitości i estetyki. Jedzenie to napewno mocny punkt tej restauracji. Pierogi były wspaniale, zupa grzybowa. Dziękuje kelnerowi Janowi za wspaniała obsługę.

Bartek C.

Strona wykorzystuje pliki cookies:
Pomagają nam one w lepszym dostosowaniu naszej witryny do Twoich potrzeb i preferencji. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies znajdują się w Polityce prywatności.